Pénzbüntetésemről: Kövér László, a munkahelyi ártalom

Dorosz Dávid

2013
05/27

Kövér László újra akcióban. Legutóbb Karácsony Gergelyt és Szilágyi Péter büntették meg igazmondás miatt, most pedig Szabó Rebekát és engem 70 000 forintra, mert vettük a bátorságot, és arra használtuk a parlamentet, amire az többek között való: népképviseletre.

3.jpg

Ez történt ugyanis akkor, amikor Gergelyék bevitték a „Loptok, csaltok, hazudtok”, majd pedig mi az „Itt Nemzeti Dohánymaffia működik” feliratú molinót a Házba. Ugyanarra utaltunk: gátlástalanul folyik Magyarország kirablása, az állam foglyul ejtése, az adófizetők pénzének einstandolása.

A gyakorlat ismert: először az egykulcsos adóval, azaz egy gazdaságpolitikai manőverrel, egy velejéig igazságtalan társadalompolitikai elgondolással kihúzták családok milliói alól a talajt, az egyébként is labilis lábakon álló biztonságot. Tágult a társadalmi egyenlőtlenség szakadékja, Selmeczik, Lázárok, Rogánok nevetve nézték, ahogyan potyognak bele az állampolgárok. Akinek volt megtakarítása, azt a magánnyugdíjpénztár-akcióban lenyúlták. Bevezették a külön adók rendszerét. Amit nem tudnak élből lenyúlni, arra törvényt hoznak. Ha vannak nyomok, eltüntetik.

Csak ezek a fiúk és lányok azt felejtik el, hogy bár a Kádár-rendszert akarják visszahozni, az nem fog menni. Ma már minden és mindenki lelepleződik, itt bújócskázni nem lehet. Internet, információéhes nyilvánosság, kitartó újságírók, elszánt politikusok és Magyarország polgárai együtt veszik fel a harcot a Fidesz-polippal szemben. Lehet próbálkozni Médiatanáccsal, fiatalok vegzálásával, fenyegetéssel vagy éppen pénzbüntetéssel, mindezek a gyengék fegyverei.

A PM politikusai nem bújócskáznak, aki meg rejtőzködik, azt lebuktatják. Jöhet akár a Közgép és jogtudósai, lemondunk mentelmi jogunkról és aktivistáinkkal együtt bizonyítjuk újra be: az igazság nem Lajosnál van. És nem is Lacinál.

Kövér László sarcolhat, de ez nem fog rajtunk: ő mára nem más nekünk mint egy nagyra nőtt munkahelyi ártalom. Majd 2014-ben a választásokkal kezeljük.

Kövér akár az egész illetményt is elveheti, mi álljuk a számlát. Küzdünk a Fidesz-maffia ellen, nem hátrálunk meg.

Még egyszer, hogy odaát is értsék:

Loptok, csaltok, hazudtok!

Itt Nemzeti Dohánymaffia működik!   

(fotó: Járdány Bence)

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Dorosz Dávid Facebook-oldalához!

2 komment

Címkék: rendőrség Fidesz Parlament Kövér Kászló PM

A bejegyzés trackback címe:

https://doroszdavid.blog.hu/api/trackback/id/tr225320559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siskalaszlo · http://vulgarian.blog.hu 2013.05.28. 12:06:29

Magyarországon van szabad véleménynyilvánítás... csak drága :D

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.28. 13:34:32

@siskalaszlo: ez jó duma.

Sajnos azonban a posztolónak teljesen igaza van, Kövér akkora szereptévesztésben van, hogy az nem kifejezés.