Vak Komondor-díj: túl sok a lehetséges győztes, döntsetek Ti!

Dorosz Dávid

2013
09/19

Orbán Viktor személyesen választotta ki a Fidesz parlamenti képviselőit. Éppen ezért személyes felelősség terheli, hogy frakciója tele van nőverő, nőgyűlölő alakokkal. Nehéz eldönteni ki a legrosszabb közülük. Egy biztos: tetteikkel és mondataikkal nem csak az áldozatokat, hanem minden magyar nőt aláznak meg.

„Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek.”; „Attól, hogy ön szép, abból még nem következik, hogy okos.”; „Te mit pofázol bele, kisanyám?” – ismerős mondatok lehetnek ezek. Az utóbbi időben egy ország hallhatta őket magukat komoly embereknek tartó férfiak szájából. A fentiek ugyanis nem egy lehallgatott borgőzben úszó talponállóban hangoztak el, hanem a magyar törvényhozás épületében. A kormánypárti országgyűlési képviselők –jobbikos nyelvi és intellektuális koalícióstársukkal – átlépték azt a határt, amely egy európai, a másik nem tiszteletét feltételező beszédmódot jelent. Ahogyan a Fidesz-KDNP (és a Jobbik) honatyái a másik nemről beszélnek, úgy azok az emberek szoktak, akik a nőkre másodrendű, elnyomásra, konyhában mosogatásra és gyermekkihordásra, majd a férfi örök kiszolgálására „ítéltetett” egyénként tekintenek.A szűklátókörűek és a nőket megvetők mondatai egymás közötti versenyért kiáltanak, amelynek mi helyet is adunk. A Párbeszéd Magyarországért ezúton meghirdeti a Vak Komondor-díjat. Önök szerint, szerintetek ki a legkultúrátlanabb nőgyűlölő politikus, egyben a 2013-es év Vak Komondor díjasa? Belátjuk, nagyon sok a jelölt, hirtelen nehéz is lesz dönteni, kulturálisan koromsötét mélygarázsba kell lemenni az idézetek elolvasásához és a tettek megismeréséhez. Íme, a jelöltek:

Szavazzatok az első ízben kiosztott Vak Komondor-díj idei nagyágyújára, és szavazzatok 2014 tavaszán is, az országgyűlési választáson! A két verseny győztese nem ugyanaz lesz!

Balogh József (Fidesz)

Felesége véletlenül átesett egy vak-komondoron

Zagyva György Gyula (Jobbik)

„Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek.” - mondta az LMP-s Osztolykán Ágnesnek

Varga István (Fidesz)

Szerinte ha a nők több gyereket szülnének és többet mosogatnának kevesebb lenne a családon belüli erőszak.

Deutsch Tamás (Fidesz)

Szabó Tímea sajtótájékoztatójára reagált így: „Timike, az ügyeletes politikai kékharisnya kigyúrt bicepszét mutogatja.

Tasó László (Fidesz)

„Te mit pofázol bele, kisanyám?” – reagált Szabó Tímea egy felszólalására.

Orbán Viktor (Fidesz)

Lánya esküvője kapcsán közölte, ő nem fog sírni, de az „asszonyok” majd elsírják magukat, „ahogy kell”.

Lukács Tamás (Fidesz)

Szerinte a családon belüli erőszak, a liberális válási modell, és a nők vezetik a férfiakat a hajléktalanságba.

Meggyes Tamás (Fidesz)

Sajtóhírek szerint korábbi felesége azért jelentett fel, mert "verte őt".

Daher Pierre (Fidesz)

Az edelényi Koch Róbert Kórház igazgató főorvosáról, fideszes országgyűlési képviselőről azt írták a sajtóban, hogy "egy őt munkaügyben meglátogató nővel szemben alkalmazott erőszakot"

Lipők Sándor (Fidesz)

Kemecsei polgármester, fideszes képviselő, aki 2003-ban verte meg brutálisan a feleségét és a segítségére siető munkatársát egy újsághír szerint.

Illés Zoltán (Fidesz)


Attól, hogy ön szép, abból még nem következik, hogy okos - mondta Szél Bernadett LMP-s képviselőnek.

Vedelek Norbert (Fidesz)

"Már a város felett is meghúzták Melindát" és hasonló szexista tartalmakkal kampányol Vedelek Norbert Zsigó Róbert kabinetfőnöke Teket Melinda az ellenzék jelöltje ellen a Bajai időközi választáson.

Önök szerint, szerintetek ki a legkulturátlanabb nőgyűlölő politikus, egyben a 2013-es év Vak Komondor díjasa?
  
pollcode.com free polls 
Ha tetszett a cikk, csatlakozz Dorosz Dávid Facebook-oldalához!

146 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://doroszdavid.blog.hu/api/trackback/id/tr495523008

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dorosz Dávid Gerenda Díjat nyert 2013.09.20. 10:24:55

Dorosz Dávid  ezen blogbejegyzése miatt kapott tőlem egy GERENDA DÍJAT. Ezen díjat még 2005-ben alapítottam a magyar wikipédián, mint szerkesztő. Akkor és ott ki is osztottam jó néhányat, de az eltelt időben nem nagyon foglalkoztam vele. Most éppe...

Trackback: Választási névjegyzékből törölhetőek vagyunk 2013.09.20. 08:38:15

Nem kell elhinni egyik kormányzati,  Országos Választási Bizottsági, vagy más ügyintézőnek sem a megtévesztő kamu dumáit. Amikor csak arra hívják fel jellemzően a figyelmedet, hogy miért nem lehet. Mert lehet. Igen is le lehet már most is iratkozn...

Trackback: Egyik pártra sem, egyik jelöltre sem 2013.09.20. 08:19:45

Ezen teljesen érvényes szavazási lehetőség nélkül a parlamenti választások bizony sértik a demokrácia szabályait. Ez pedig - ha hivatalos úton nem lehet eredményt elérni - akkor bizony kifigurázásra és tiltakozásra érett dolog. Sokat gondolkoztam ra...

Trackback: Egyik pártra sem. Legyen az is egy érvényes szavazat! 2013.09.20. 08:19:22

Nem kormányváltásra van szükség, hanem politikai és erkölcsi rendszerváltásra. Mik is a legnagyobb és alapvető fő gondok hazánkban? Már régebben felsoroltam és most a szavazási bojkott és feliratkozás mizéria miatt talán elgondolkoznak rajta egyesek...

Trackback: Bírói bűnözés 2013.09.20. 07:07:28

A társadalmunknak szembesülnie kellene a bírói bűnözés problematikájával is, mert jellegénél fogva az az egyik legveszélyesebb a társadalmunkra és a közerkölcsromboló hatása is elsődleges.

Trackback: Választói névjegyzékből való törlésem 2013.09.20. 07:03:47

Kedves Országos Választási Bizottság! Kérem a választási névjegyzékből való végleges törlésemet, vagy ha úgy jobban értik, akkor a leiratkozásomat. Indokom erre az, hogy álláspontom szerint, minden választás lényegét tekintve választási csalás, ahol ni...

Trackback: Vak komondor-díjat alapít az Együtt-PM 2013.09.19. 11:52:04

A díjat a „legbunkóbb és legtahóbb” fideszes, KDNP-s és jobbikos képviselőknek adományozzák. Első körben tíz képviselőre lehet szavazni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2013.09.20. 08:33:14

nem értem szeptember közepén miért kell kiosztani már az egész 2013-as évre a türhőségi díjat? ennyire nem bízol drága honatyáinkban? szerintem eldurran ott még 1-2 brilliáns humorpetárda.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2013.09.20. 08:34:43

Komolyan így hívják a csávót, hogy VEDELEK? Beszarás! :D

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2013.09.20. 08:36:25

@Vipera01: egyből jött is egy Jobbikos aktivista mosdatni a szerecsent :D

szamaritánus 2013.09.20. 08:39:54

"Orbán Viktor (Fidesz)

Lánya esküvője kapcsán közölte, ő nem fog sírni, de az „asszonyok” majd elsírják magukat, „ahogy kell”."

rühellem a törpét, de a posztolót is megbaszhatná valaki, mert kurvára paranoiás, mindenhol csak a nőgyűlöletet látja.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 08:40:35

@FILTOL: Ja hát aki kicsi farkot emleget a pszichológusok szerint annak van baja a szerszámmal. Annak marad a kaki szex:-)

szamaritánus 2013.09.20. 08:41:08

@Zka: persze, végül is a ledöfködés cigány szokás, ezért feltűnő, ha valakinek nem tetszik.

Fekete Dália 2013.09.20. 08:43:12

Kérdezném, hogy a díjhoz milyen jutalmazás jár?
Esetleg havonta kap egy apanázst az illető, vagy egyszerre kapja meg azt, ami kijár?

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 08:45:24

@rabelais:
Ezt írtad: "Az "egyik sem" párt nem tud kormányt alakítani, te húgyagyú! "

Tudunk és nagyon is jó a programunk:

Semmi hatalmat a pártoknak. Közvetett helyett, közvetlenebb törvényhozást.
A pártok csak vitázhatnak és előkészíthetnék a törvényeket, de azokat tíz, vagy százezrek szavazhatnák meg, akik pártoktól függetlenek.

Küldetés
Alapítunk, vagy összefogással átnevezünk egy már meglévő pártot, amely a pártosság ellen van. Indulunk a választásokon és nagy eséllyel meghatározó számú és arányú szavazatot kaphatunk. Az így szerzett befolyással elkezdjük a többpárti diktatúrák után a közvetlen demokrácia kiépítését. A pártok maximum törvény előkészítő és egyeztető szerepet kapnának, de a törvényeket egy szélesebb nyilvánosság szavazná meg.

A nevünk: Egyik Pártra Sem.

Jelvényünk a teljes fehérség.

Leírás
I.§. Az Izlandon történtekhez hasonlóan egy valódi társadalmi konszenzusra épülő Alkotmányt kell alkotni.

II.§. Bármilyen választáson, szavazáson lennie kell igen, nem és tartózkodom lehetőségnek. Tehát a listás szavazásnál is, az egyik pártra, egyik képviselőre sem választásnak. Az e nélkül lefolytatott választások lényegében választási csalások.

III.§. Hasonlóan, mint a gazdaságban a monopolellenes törvények, a politikában sem lehessen egyik pártnak és semmilyen tömörülésnek, vagy egyénnek sem 40%-ot meghaladó törvényalkotói és hatalmi befolyása. Ezzel el lehet kerülni a 1948-1989 tartó egypárti és a jelenlegi 2010-től tartó többpárti diktatúrát. A pártok inkább csak akadályozzák a közmegegyezést.

IV.§. A parlament és a közvetett demokrácia egy elavult intézmény. Helyette meg kell teremteni a közvetlen és kiszélesített demokráciát. 200-400 ember - ami az elrendelt és kötelező frakciófegyelem miatt gyakorlatilag néhány tíz ember- sohasem dönthessen egy ország érdeke felől. Azok maximum a szavazásra feltett változatokat előkészíthetik és megvitathatják. Minimum 250 000 fő, sokkal gyakoribb váltásban, mint 4 évenkénti választás, szavazzon meg minden egyes fontosabb törvényt. Ennek lehetőségei már régen megvannak.

V.§. El akarjuk érni, hogy ameddig átmenet van a közvetettből a közvetlen demokráciába, addig is az országgyűlésben minden szavazás titkos. Tilos és súlyosan büntetendő a frakciófegyelemből elvárt, vagy elrendelt szavazási rend.

Fekete Dália 2013.09.20. 08:45:41

@szamaritánus:
Ezke szerint orbánéknál mindennapos tevékenység a sírásrívás.
Egyeseknél nem szokás bűntető feljelentést tenni apuci ellen.

panic_button 2013.09.20. 08:45:51

egyoldalú gyűlöletkeltő poszt, gratulálok!

Ingrid 2013.09.20. 08:46:36

Az a baj, hogy olyan válogatott bunkókból áll a lista, hogy nehéz jól dönteni.
De talán az érdemli a díjat, aki ezeket a férgeket mind összefogja és akit a vezérüknek tekintenek, vagyis a führer.

panic_button 2013.09.20. 08:47:40

@vilagnezet.blog.hu: kell a havi kétmilliós fizu céges audival, mi?

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 08:51:06

@panic_button:

A Jedi Kódex szerint élek. Vallásos vagyok:-)

Nincs érzelem; béke van.

Nincs tudatlanság; tudás van.

Nincs szenvedély; egyensúly van.

Nincs halál; Erő van.

A Jedi nem keres hatalmat.

A Jedi nem uralkodó, nem zsarnok.

A hatalmat keresni, az elhagyni az Erő útját.

Elhagyni az Erőt, a sötét oldalhoz vezet.

Az uralkodó és a zsarnok az ellenség

bővebben itt:
vilagnezet.blog.hu/2012/08/24/jedi_kodex

Vipera01 2013.09.20. 09:03:04

@Zka: Nem szerecsenmosdatás. Ha egyszer nem ezt mondta, akkor nem ezt mondta.

Szelid sunmalac 2013.09.20. 09:09:49

@Fekete Dália: Egy vak komondor kiskutya fakanallal a mancsaban.

zöldapokalipszis 2013.09.20. 09:20:05

Micsoda egy szánalmas kampánycikk!
Gondolom ha a nők verésével lehetne több szavazatot szerezni mint a védelmükkel akkor arra hirdetnél versenyt..

Fekete Dália 2013.09.20. 09:22:05

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Én valami durvára gondoltam.

Esetleg egy kötelező urológiai és prosztata vizsgálat, 20 medika és legalább annyi ápolő jelenlétében.

Preszkirptivizmus 2013.09.20. 09:29:48

@vilagnezet.blog.hu: a nok gyalazasanak es bantasanak kerdese Magyarorszagon valoban harmadrangu fontossagu kerdes.

Es amig igy marad, addig Magyarorszag lakhatatlan es menthetetlen.

Az utolso kapcsolja le a villanyt.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 09:35:59

@Preszkirptivizmus:

Meghal egy ember és felkerül a Mennyországba. Békésen telnek napjai, ám az egyik napon valami halk csilingelést hall.
Nem tudja mire vélni a dolgot, megkérdezi hát Szent Pétert.
- Tudod, fiam, ha valaki a földön hazudik, akkor mi csilingelünk egyet, hogy mindenki tudjon róla - válaszol Péter.
Nagy ritkán hallható a csengettyű, ilyenkor emberünk jót derül magában.
Egyszer azonban nagy csengetés, csörgetés, harangzúgás. Megijednek a Mennyország lakói, szaladnak Szent Péterhez, hogy mi történt.
- Ja, semmi különös, csak a földön megkezdődött a választási kampány!

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 09:39:07

@Preszkirptivizmus:

Nem is harmadrangú, hanem inkább tizedrangu politika, azaz törvényalkotási kérdéskör.Miért? Azért mert ez már oda-vissza ki lett vesézve ezerszer. Vannak törvények, amik védik a nőket és nem csak őket, hanem bárkit az erőszak ellen.

A politikai választási csalás témakörét, viszont egyik parlamenti párt sem meri felvállalni. Egyik sem mert törvény javasolni az ügyben. Ez a gond!!!!

Szelid sunmalac 2013.09.20. 09:40:51

@Fekete Dália: Hulye vagy? Te megajandekoznad oket? Szerintem meg fizetnenek is erte!

Emmanuel Goldstein 2013.09.20. 09:47:02

szerintem vikikirály kijelentése rendbe van, hozta a megszokott diszkrét provinvciális stílust, az asszonyállat az már csak ilyen érzékeny, szentimentális jószág.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 09:49:39

Dorosz

Dávid kapott tőlem egy GERENDA DÍJAT

Szerkesztő:IGe/Kettős mérce, azaz a Gerenda díj

Légy sportszerű!
A gerendának is két vége van, de az egyforma, és a köztük lévő szakasz is egyenes!

Miért károsak a társadalomra a kettős mércék?

Ahol kettős mércék vannak, ott nem lehet jogegyenlőség, hiszen a jogegyenlőség magába foglalja az azonos elbírálást. Ahol kettős mércék vannak ott éppen ezért az az érdekszövetség, amely ezt használja toleráns sem lehet, mert a tolerancia egyik alapillére az egyenlő elbírálás. Ezen két oknál fogva a kettős mércéket használó helyeken sem A Magyar Köztársaság Alkotmánya, sem az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata sem érvényesülhet. Azokat az ilyen helyeken nem tartják tiszteletben.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 09:52:01

A Kettős mérce díjra ezek voltak a névötleteim:

Fogpiszkálló dij (Szálka és gerenda szólásmondás miatt)
Egyszálgerenda dij (Szálka és gerenda szólásmondás miatt)
Nagybagolyfej díj (Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű)
IgWiki díj- az IgNobel dij mintájára [1]
Gerenda díj lett a nyerő.

TGabi 2013.09.20. 10:14:06

Amilyenek itthon a közállapotok, már inkább a Parlament kapujára kellene kitűzni a Vak Komondor díjat, a hóna alatt egy bazi nagy furkóval. :D

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.09.20. 10:16:32

Úgy látom, hogy az LMP-s fiatal nőfrakció léte nagyon sérti a konzervatív képviselőket.

wirth6 2013.09.20. 10:27:37

@Fekete Dália: Gondolom annyira mindennapos, mint az esküvő.

Kalmár 2013.09.20. 10:59:17

@vilagnezet.blog.hu: A gerendából faragható ki a bunkó is?
Benne rejtőzik legalább is....

Mária 2013.09.20. 10:59:24

Szégyellhetné magát a Bajani-slepp, hogy értelmes kampány és profi kommunikáció helyett csak trollkodni tudnak.

Fekete Dália 2013.09.20. 11:05:45

@Mária:

Te most a saját nemed ellen beszélsz?
Mióta normális a családi belűli erőszak, mióta normális dolog az, ha hímsoviniszta disznók, képviselői mandátumukat arra használják fel, hogy a nőket alázzák.

Kompenzálni nem így kell.

Mária 2013.09.20. 11:10:44

@Fekete Dália:

Szőke vagy?

Ezzel akarnak Bajnaiék kormányt váltani? A bizonytalanokat maguk mellé állítani?

Vak Komondor-díjjal?

Molinók hurcibálásával?

Odaláncolósdival?

Emmanuel Goldstein 2013.09.20. 11:10:57

@Fekete Dália: közismert tény, h baloldali és liberális politikus nem üt meg nőt, valszleg, mert mind buzi.

Melchi Zadok 2013.09.20. 11:17:14

olyan kategória miért nincs, hogy "az összes szarházi fideszpávián"?

én arra nyomnám a voksomat.

Fekete Dália 2013.09.20. 11:20:09

@Emmanuel Goldstein:
Ezt nem tudtam.
Egyébként nem tudom jó lehet-e 3-4-5 gyermeket szülni és utána otthon vigyázzba állva kussolni, ha nem kussolsz akkor meg jön a vak komondor.

Engem nem érdekel, hogy ki milyen színekben utazik, ha véd valamit/valakit, amit védeni illik és kell.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.09.20. 11:20:44

Miért kell mindenkinek szeretnie a nőket? Egymással jól elvannak az a lényeg.

Melchi Zadok 2013.09.20. 11:21:45

@Emmanuel Goldstein: viszont a mélykeresztyény konzervatív omegahímek csak nőket vernek, mert egy férfi látványától már maguk alá vizelnek és halk megadó makogással rögtön elkezdenek egy plüss orbán mackót kurkászni.
hogy miért? mert a páviánok így reagálják le, ha a valósággal találkoznak.

vuvuzela importőr 2013.09.20. 11:39:28

@Kalmár: Egyet kell értsek, nagyon egyoldalú, gyűlölködő blogbejegyzés. Ezeket a dolgokat a média megszellőztette annak idején, azon kívül a tényleges családi erőszak esetén a rendőrség segíthet ha feljelentést tesz az illető. Sajnos sokan nem tesznek ilyet főleg a férfiak mert ugye ciki.
De kapmányolni lehet ilyen hülyeségekkel...

♔batyu♔ 2013.09.20. 11:49:44

Bezzeg Bajnai, ő nem veri a nejét. (Nem homokos véletlenül ez a Bajnai?)

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.09.20. 11:55:04

@vilagnezet.blog.hu: sérti a fenét.

az "egyik pártra sem" szavazás vagy az érvénytelen szavazás vagy a nem szavazás. egyenértékű.

azt nem lehet előírni, hogy a kormányalapításhoz az összes szavazatok 50 százaléka kelljen, mert:

1) ez sok esetben azt jelentené, hogy Magyarországnak nem volna kormánya. ami anarchia, és nem demokrácia.

2) a szavazati rendszerünk sokkal bonyolultabb, valójában ugye a képviselők a parlamentben választanak miniszterelnököt. tehát a kormányalakítás nem a szavazáson dől el, hanem a parlamentben. semmi nem zárja ki a kisebbségi kormányt, vagy azt, hogy egy többségi párt egy kisebbségi párt egyik képviselőjét választja meg képviselőnek.

valójában a választás nem miniszterelnök-választás, és nem kormányválasztás, hanem a képviselők választása a parlamentbe.

ha meg nem akarsz egyik képviselőre se szavazni, egyik párt területi vagy listát képviselőjére sem, akkor nem kurvára tök mindegy, hogy beixelsz egy "egyik sem"-et, vagy érvénytelenül szavazol?!

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.09.20. 11:56:39

@vilagnezet.blog.hu:

az "egyik sem" egyetlen funkciója az lenne, hogy felmérje az ember az ember a nem szavazók számát, de ezt most is felmérheti a nem szavazók számával, és hozzá lehet adni az érvénytelen szavazatokat.

az "egyik sem" semmi olyat nem tud, amit egy érvénytelen szavazat leadása ne tudna.

prolee 2013.09.20. 11:58:40

Én a "Lévai Anikó megellett"-re akarok szavazni.
Deutsch Tamást nyugodtan lehagyhatod a listáról, mert ő aztán igazán nem arról híres, hogy nem szereti a nőket. Sőt! Mi az, hogy? Nagyon is.
Igaz, Demszky is szerette a nőket verni. A nagy szadeszes promiszkuitásban éppen soron lévő feleségét mindig jól elverte, pedig csak továbbítania kellett volna a soron következő dugó-párttárshoz, ha megunta.
Azt azért tisztelem benned, hogy ebben a fosományban, hogy a politikai korrektségnek még a látszatát is kerülted.

azallamenvagyok 2013.09.20. 12:03:31

kedves Dávid és az egész baloldal!

szeretném megjegyezni, ha már magatoktól nem sikerül felismerni: a mocskolódással, nyilvános megszégyenítéssel megnyerhető szavazók 90%-át már lenyúlta a fidesz, és valljuk be, harmatgyengék vagytok egy békemenethez, rezsicsökkentéshez "igazi rendszerváltásos", kokárdás, kommunistázós, nemleszünkgyarmatos propagandagépezethez képest. lehet ideje lenne elgondolkodni, kimenni a valóságba, és a társadalom maradék 80%-ával is foglalkozni. talán észrevennétek, hogy kívülről nézve annyira benyelitek a másik oldal propagandáját, mint az egykor nagy rockénekes a békementen. ez pedig szánalmas és nevetséges.

legalábbis akkor, ha nem politikai darwin-díjat akartok nyerni

ha a süllyesztő a cél, jól csináljátok:(

a vak-komondor díjat DD-nek ítélem, mert vak, és csak láb alatt van, és még ahhoz sincs esze, hogy ezt megpróbálja eltitkolni

prolee 2013.09.20. 12:04:05

@♔batyu♔: Nem veri, mert elvált tőle.
Nem homokos, mert a melegfesztiválon a színházi előadásban lejtett fiúsztriptíz közben szemmel láthatóan alig tudta visszagyűrni a belét szegény.
Komolyan megsajnáltam. :(

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 12:05:08

@rabelais:

Qrvára nem érdekel a hőbörgésed. Nem akarok és senkit sem rábeszélni, hogy úgy gondolkozzon, mint én, csak azt szeretném, ha legalább gondolkozna.

Ez nem csak jogi, de erkölcsi kérdéskör is. Ki szeretnék maradni adszolut a választási őrületekből. Mert megosztja az embereket. Tehát jogom van nem csak a nem szavazáshoz, de ahhoz is, hogy a Magyar Szavazópolgárok számát -1 gyel csökkentsem. Mert nem kívánok soha többet szavazni és a választási listán sem fenn lenni.

prolee 2013.09.20. 12:07:01

@azallamenvagyok: Igaz, hogy vak, de legalább nem komondor - tehát nem magyar fajta - ezért elévülhetetlen érdemei vannak az övéi között.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 12:08:41

@azallamenvagyok:

Pontosan. Az ilyen F-ek helyett, akkor már maradjon inkább az Orbán rezsim. Legyen valami állandóság, mert ha már kiismertehő egy diktatúra, akkor élhető is.

Kádár is megnyugodott a hatalma megszilárdulása után és akkor már engedett a gyeplőn.

gabuscica 2013.09.20. 12:16:49

Ott kezdődik a nagyonnagybaj, hogy a ballib durungságokat észre sem veszitek. Ezért fogjátok jövőre is elveszíteni a választásokat.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 12:27:29

@gabuscica:
Az tuti, hogy esélyük sincs nyerni. Jelenleg F.MPSZ-Jobbik koala lesz és a KDNP, megy a kukába, mint az MDF, Kisgagdák ésatöbbi...

vladimir964 2013.09.20. 12:33:18

Már bocsánat, de egy Daher Pierre nevű ember mit keres egy népnemzeti mélymagyar pártban?
Legalább Dakotaházy Péterre magyarítaná a nevét! Ejnye-bejnye, megint ez a figyelmetlenség!
Aztán meg itt ez a Deutsch gyerek. A főnök nem szólt, hogy jó lenne már legalább Némeht-re magyarítani?
De a Zagyva - Vedelek páros is még a végén félreértésre ad okot.
A Tasó-ról nem is beszélve. Még jó, hogy a billenytűzeten a "s" meg a "h" betű messze áll egymástól.

gabuscica 2013.09.20. 12:41:46

@vilagnezet.blog.hu: a Fidesz-Jobbik koalícióval történő rémületkeltés bizonyára alarmírozza a világsajtót, a magyar választókat azonban sajnos kevéssé. Inkább hajlanának erre is, csak Gyurcsány vissza ne térjen semmiféle alakjában. A Fidesz számára gyötrő megpróbáltatást csak az jelenthet, ha Mesterházy, Juhász és Bajnai hiteles Gyurcsány-elszakadást tud mímelni.

gabuscica 2013.09.20. 12:43:58

@vladimir964: aha... Kitaláltok egy náci hozzáállást Orbánról, majd amikor szembesültök vele, hogy nem az, akkor ezt számon kéritek tőle.
No, ezért (is) nem lesztek sehol megint.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 12:45:35

@gabuscica:

Engem nem zavarna az F.MPSZ-Jobbik koalició. Ha van a Jobbikosoknak egy kis egszük és van, mert vannak ott agyas emberek, akkor kikötik az F.MPSZ-nek, hogy vagy ők, vagy a KDNP. Tehát nem szabad belemenniük egy hármas koalícióba, mert minek három féllel egyeztetni, ha kettővel is lehet. Saját befolyásukat butaság lenne csökkenteni egy ilyen hármas megállapodással. Az F.MPSZ meg egyedül nem fog tudni kormányozni, mert nem lesz meg az ahhoz szükséges szavazataránya, sem képviselőaránya.

gabuscica 2013.09.20. 12:46:19

@prolee: te csak ne akarj olyanra szavazni, amit a demokratát demokratikusan lefelejtettek a demokratikus listájukról. Lesz még köztársaság!

Pipin bácsi 2013.09.20. 12:46:23

vilagnezet.blog.hu

Látom nagyon okos vagy!
Javaslom elmélkedj el az alábbi kérdésen is:
-Vajon mi az a tudatlanság?

gabuscica 2013.09.20. 12:49:22

@vilagnezet.blog.hu: az igen valószínű, hogy a Fidesznek egyedül nem lesz meg, de a keresztényekkel együtt valószínűleg igen, hiszen ha így folytatja a baloldal, akkor egymással is koalícióképtelenek lesznek. Ha Gyurcsány legalább látszólag és átmenetileg eltűnne, a baloldal győzelme szinte biztos lenne.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 12:49:35

@Pipin bácsi:

Neked kellene elmélkedni rajta, nem nekem. Te nem veszed észre, hogy mi is az.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 12:53:09

@gabuscica:

Nincs külön KDNP. Mérni sem lehet, mert 0,X % körülbelül jelenleg a társadalmi támogatottságuk. Scmitt Pál és Tömjén elvtárs plagizálási és istenkézési előadásai nagyon durván betettek nekik.

Erkölcstanban, meg az én blogom is népszerűbb, mint Semjén vadász elvtárs.

erkolcstan.blog.hu/2013/08/22/semjen_zsolt_elvtars_voros_csillaga

gabuscica 2013.09.20. 12:55:27

@vilagnezet.blog.hu: ha kiugranának a keresztények, azt mégis megsínylené a Fidesz, méghozzá veszélyesen.
Ugyanúgy olvadtak a gazdatestbe, mint Juhász az E14-be.

♔batyu♔ 2013.09.20. 12:56:18

Bajnait annyira gagyi, hogy ha a fideszből mindenki verné az asszonyt, azt is magasról szarnák le.

Inkább ez mint a Bajnai féle ámokfutás. Végignézni, ahogy ordas, szélsőséges liberális arcok jönnek elő újból a fényre, mindják meg a frankót, miközben lopják a milliárdokat.

gabuscica 2013.09.20. 12:59:23

@♔batyu♔: nem tartod furcsának, hogy Gurcsány nem kezdi ki Török Zsolt súlyos korrupciós botrányát? (Jó pénzért magának adott tanácsot az MSzP-ben.) Nagyon úgy tűnik, Gurcsány még nem adta fel a beolvadást.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 13:13:19

@gabuscica:

Tévedsz. Nőne tőle a népszerűségük, mert sokan emlékeznek még a megszűnt Fidesz (mert most már csak F.MPSZ van) alapelveire, amit itt meg lehet tekinteni:

Ez a dokumentum a Fidesz 1989-es programjának kivonata: "Az államtól megszabadított egyházakat, egyházaktól mentes államot."

erkolcstan.blog.hu/2013/04/07/egyhazaktol_mentes_allamot

SZDSZ lefekszik az MSZP-vel = Fidesz lefekszik a papokkal

Wagem 2013.09.20. 13:27:58

Dorosz.
A jó kurva anyád/e-14/a legtaplóbb,de nem csak az idén,hanem azóta,amióta kiszart.
Apád/dk../elnézte a likat,mert a pofájába kellett volna nyomnia téged.
Bár ahogy kinézel,több faterod is lehet.
Néhány metszett is.

_most_ 2013.09.20. 13:37:56

@♔batyu♔: a fideszesek körében elterjedt nőverésekről van szó, ehhez hogy jön Bajnai, nem vagy te egy kicsit fóbiás? :D

Emmanuel Goldstein 2013.09.20. 13:43:51

@Melchi Zadok: az omegahímek esetében ez elképzelhető, de a sikeres alfahímek jellezője inkább a jobboldali, polgári konzervatív keresztényi hitvallás.
úgy érzem, téged megszállt a rezsidémon, azért nem tudsz tisztán látni a kérdésben.
elég egy pillatást vetni a baloldal ikonikus alakjaira, a kép egyértelmű, maszkulin jelenségek, egytől egyig :)

Kuruc ezredes · http://polgarda.blog.hu 2013.09.20. 14:21:21

SZDSZ-díj is lesz? Lehetnétek ti, esetleg még a DK.

angyalföldi partizán 2013.09.20. 14:43:52

és Demszky?ja,ő posztumusz?

Erő e-meló 2013.09.20. 14:46:26

"Orbán Viktor (Fidesz)

Lánya esküvője kapcsán közölte, ő nem fog sírni, de az „asszonyok” majd elsírják magukat, „ahogy kell”."

Ebben mi a kivetnivaló?

Azért kérdem, mert ez az egyetlen olyan szólás, amiért konkrétan és személy szerint Orbán Viktor a felelős.
A liberális jogrend alapján senki sem felelős mások tetteiért vagy kijelentéseiért. Amikhez ráadásul "egy újsághír" a hivatkozási alap, ez pedig Magyarországon egy pukit se ér

Erő e-meló 2013.09.20. 14:48:47

"Deutsch Tamás (Fidesz)

Szabó Tímea sajtótájékoztatójára reagált így: „Timike, az ügyeletes politikai kékharisnya kigyúrt bicepszét mutogatja."

A lüke Dájcs ezzel kivételesen most okosat mondott

Erő e-meló 2013.09.20. 14:56:52

@vuvuzela importőr:
"a rendőrség segíthet ha feljelentést tesz az illető"

Aztán meggondolja magát az illető, és már egész másként látja a történteket.

Balogh József élettársa újra összebútorozott a fickóval, most már minden szép és jó. Vsz. senki nem fogja már tutira megmondani mi is történt valójában, kivéve a pesti libsit, mert ő mindent jobban tud mindenki másnál

vuvuzela importőr 2013.09.20. 15:00:51

@Erő e-meló: Az lehet, hogy kell a publicitás az ilyesminek is mert biztosan nehezen felderíthető dolgok, csak így túlpolitizálni a dolgot mint ahogy a posztoló teszi.
Mellesleg a politikusbűnözés is nagyon nehezen felderíthető, arról szeretnék több posztot olvasni mert egy egész országot károsít meg.

Krampusz12345 2013.09.20. 15:11:02

Nagyon nehéz dönteni a felsoroltak közül. Mind egyformán megérdemelné a díjat.. :-)

prolee 2013.09.20. 15:29:09

@vilagnezet.blog.hu: Ha a KDNP kukázódna, sokkal élhetőbb lenne az ország.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.20. 15:34:51

@prolee:

Egyetértek veled és az lesz a sorsuk. Nem tudják elkerülni.

Erő e-meló 2013.09.20. 15:57:24

@vuvuzela importőr:
Jó lenne rendet tenni az országban, de az ellenzéktől én ilyet nem várok. Egyrészt mert szardobáláson kívül zéró ötletük van, másrészt ugyanúgy megvan a szennyesük, amit eszükben sincs kimosni, mindig csak másra mutogatnak

Itt van például egy összeállítás a "nőügyeikről":

Az MSZP-s Földi Gyula ököllel többször megütötte és fojtogatta is feleségét.

Testi sértés, magánlaksértés és rongálás miatt jelentette fel a rendőrségen Kékesi Tibor szocialista országgyűlési képviselőt a szomszédnője.

Szelier András Székesfehérvár SZDSZ-es alpolgármester felesége elmondta, hogy férje a közös lakásukban verte meg.

Wekler Ferenc SZDSZ többször brutálisan agyba-főbe verte a feleségét.

Az ATVműsorában Selmeczi Gabriella külsejére tett megjegyzést Ágh Attila közgazdász.

Demszky Gábor a 80-as években betörte élettársának az orrát.

2012 májusában egy bizottsági ülésen Józsa István megrántotta Kubovicsné dr. Borbély Anett bizottsági főtanácsadó haját.

„Akinek kétszobás lakása van, az általában megérdemelne hármat, akinek három, az négyet, akinek négy, az egy családi házat; akinek öregedő, öregecskedő, öregeskedő?, öregecskedő felesége van, az fiatalabbat.” (Gyurcsány Ferenc)

prolee 2013.09.20. 16:41:27

@vilagnezet.blog.hu: Úgy bizony! Vissza is kellene térni az alapokhoz.

prolee 2013.09.20. 16:50:57

Attól függetlenül, hogy a post egy nagy butaság, azt el kell ismerni, hogy manapság az emberek (férfiak és nők egyaránt) minősíthetetlenül durván viselkednek egymással.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.21. 06:38:33

Szex-erkölcs lesz a Fidesznek is a vége
2013.09.21. 06:22 IGe

SZDSZ lefekszik az MSZP-vel, a komcsikkal = Fidesz lefekszik a papokkal, vagy ha más úgy jobban érti, akkor a klérussal. Tehát mindkét párt azzal feküdt össze lepedőt gyűrni és szexelni egy ágyba és egy kormányba, akit előtte gyűlölt és erkölcstelen perszonának nyilvánított. Az SZDSZ kezdte előbb ezt az erkölcstelen és közízlésbe ütköző szexelést és meg is lett a társadalmi hatása.

vilagnezet.blog.hu/2013/09/21/szex-erkolcs_lesz_a_fidesznek_is_a_vege

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.09.21. 09:30:54

@vilagnezet.blog.hu:

"Tehát jogom van nem csak a nem szavazáshoz, de ahhoz is, hogy a Magyar Szavazópolgárok számát -1 gyel csökkentsem. Mert nem kívánok soha többet szavazni és a választási listán sem fenn lenni. "

nem lehetsz olyan hülye, hogy ez a baromság tényleg fontos legyen neked, egyszerűen szarkavaró hazug barom vagy,

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.09.21. 09:36:46

@vilagnezet.blog.hu:

a közvetlen demokrácia olyan, mint a közvetlen tűzoltás. kevés ember akar tűzoltó lenni, és kevés ember akar törvényekről közvetlenül szavazni.

ha bevezetnétek, nem tízezrek, hanem százan se szavaznának. utána meg gazdag vállalkozók rájönnének, hogy lehet szavazatot vásárolni, és törvényt csináltatni maguknak pénzért.

nagyobb korrupció lenne, mint most.

a politikus egy foglalkozás, te hülye, nem pótolhatod laikusokkal! a politikus azért csinálja a politikát,mert érdekelt. kiáll ügyekért, amelyben érdekelt, és amelyért senki más nem áll ki.

ki a fasz koordinálná például a Pető Intézet megmentését, olyan faszok, mint te?!

Melchi Zadok 2013.09.21. 11:41:48

@Emmanuel Goldstein: csakhogy az áljobboldali, álkeresztény, álkonzervatív neokommunista oldalon nincsenek alfahímek. olyan csak egy van, azt kurkássza az összes.

féregírtó 2013.09.21. 19:47:43

Jó post, jó összeállítás. Tökéletesen feltárja ennek a velejéig rohadt maffiakormánynak a lényegét.
Embertelen, urizáló, dilettáns pökhendi semmirekellők. Közük nincs a magyar nemzethez, hiába takaróznak minduntalan a nemzeti jelképekkel. Az általuk képviselt ideológia vitte bele magyarországot két vesztes világháborúba. Büszkék lehetnek magukra.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.22. 18:39:19

@rabelais:

Ugyan már te emberpótlék. Szemből szemben a tekintetemet sem állnád, nem hogy egy boxmecsben az ökölcsapásomat. Tehát a saját agyzizid a tied és nem az enyém. Ne próbáld meg rám kivetíteni.

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.22. 18:42:10

@rabelais:

Likvid demokrácia ügyben nem kellene talán az általam leírtakat úgy tolmácsolni, mintha azok a te önálló gondolataid lennének. Tőlem olvastad:

Likvid demokrácia, vagy politikai piramisjáték?
2013.02.19. 09:37 IGe

A kalózpárt és a likvid demokrácia utópiának minősül Magyarországon. A szavazatok multi lever marketingszerű szerzése és felépülése semmi jóra nem vezet. Ez csak egy politikai piramisjáték. Sőt még annál is cikibb, mert ebből kialakulhat egyfajta szavazat piac, szavazat tőzsde. Azaz a politikai érvényesítés is egyértelmű árucikk lehet. A szavazatoknak ára lehet, és azt eladni és venni is lehet különféle nagyságú csomagokban. Az, hogy ez nem lesz így, mert vigyáznak rá, hogy ne így legyen egy mese, egy beetetés. Semmiféle garancia nincs rá, hogy ne ide vezessenek a folyamatok.

vilagnezet.blog.hu/2013/02/19/likvid_demokracia_vagy_politikai_piramisjatek

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.09.22. 21:34:19

@vilagnezet.blog.hu: olvassa a retkes nénikéd a blogodat!

de jól megcáfoltad magad. beszéld meg a skizofrén másik feleddel!

wirth6 2013.09.22. 21:57:01

@vilagnezet.blog.hu: Schmitt ügye miért is a KDNP problémája? Nem véletlen Fideszes volt?

vilagnezet.blog.hu · http://vilagnezet.blog.hu 2013.09.23. 08:30:30

@rabelais:
Te agyzombi. Húzz el innét a fenébe, amíg jó dolgod van.

imres 2013.09.27. 06:16:56

@vilagnezet.blog.hu:
"multi lever marketingszerű"
Bocsi, de rosszul értelmezed. Az multi lever, hanem multi felver marketing.
Hülye vagy, elvtárs!

tomtyi 2013.11.19. 14:56:10

Ugyan nem politikus, de az SZDSZ közvetlen holdudvarába tartozik Müller Péter Sziámi, aki ellen éppen súlyos testi sértés kísérlete miatt folyik eljárás, és a másodfokú ítélet van készülőben, miután első fokon bűnösnek mondta ki a bíróság. Hát persze, hogy egy nőt ütött meg.

NekemNemEzKell 2013.11.27. 18:42:18

Állítom, minden párt, tagjai között vannak ilyenek is, olyanok is. De! Csak az uralkodó pártot kell baszogatni! A törvényhozás azon múlik x,y, képviselő seggberúgta-e az asszonyt, vagy nem!Ha az ellenzéki képviselő rúgta seggbe a saját asszonyát, az nem hír. Ha kormánypárti akkor igen.Mert attól szar a kormányzás, s erkölcsileg amiatt érzi magasabbnak magát az ellenzék, mert lám, rólam nem írnak ilyesmit.

Hipok Rita 2013.12.04. 04:34:56

Kimaradt az egykori párttársad, Várnai László!