Papcsák és a mercis fideszesek

Dorosz Dávid

2013
10/25

Miközben a Fidesz politikája miatt tömegek számára vált a vacsorával terített asztal elérhetetlenné, Orbán helyi kiskirályai dőzsölnek. Zugló narancsos ura, Papcsák Ferenc díszpéldánya a mercis fideszesek hosszú sorának: pofátlan mondatok, és szánalmas kivagyiság az egyik oldalon, folyamatos korrupciós ügyek a másikon. Nekünk és haveroknak mindent, nektek meg új adók, és megszorítás – ez a Fidesz világa.

papcsak-kd-copy-d0000FE6739e30b748309.jpg

2010-ben a Fidesz szinte mindent megnyert. Emberei majd minden településen átvették a hatalmat. Többségük azóta helyi kiskirályként viselkedik: „nekünk mindent szabad” lett a jelszó. Ők és haveri körük fojtják meg a magyar falvak, városok, kerületek többségét. Lett is ebből focicsapat, útbetonozás, luxusautó: kialakult a mercis fideszesek kasztja. De van, aki még közülük is kiemelkedik a pofátlanságával: Papcsák Ferenc mindent visz.

„Gondoljanak már bele: remekül teljesít az ügyvédi irodám, tetemes összeghez jutok belőle, polgármesterként, képviselőként is van illetményem. Ugyan miért fájna a fogam bűncselekmény útján megszerezhető tízmilliókra? ” – a hivalkodás pápája, Papcsák Ferenc teszi fel ezt a kérdést egy vele készített interjúban, és ami azt illeti, pont erre keressük mi is, a hatóságok is és az állampolgárok is a választ.

Nem akarom ismertetni a tárgyalt ügyet, mindenki előtt ismert, hogy aki belekeverhet dolgokba, az is akár már benne is van. Nem mondok én semmi többet, mert ha valamire, akkor saját hírnevére igen óvatosan figyel Zugló kerületét saját birtokának, felügyeleti területének, zsákmányának tekintő fideszes polgármester és országgyűlési képviselő. A pénteki napon viszont kiderült, hogy a Budapesti Nyomozó Ügyészség bűncselekmény gyanújának hiányában elutasította Papcsák feljelentését, amelyet vesztegetés feljelentése elmulasztásának bűntette miatt tett. Itt sem nyert tehát, hiába szaladt előre, mentette a menthetetlent. Egyre több az ügy, egyre több a hivalkodás, a vád vagy vállalhatatlanság.

Csak a rend kedvéért: engem a legkevésbé az zavar, hogy 65 milliós osztalékot vett fel tavaly ügyvédi irodájából. Minden bizonnyal remek ügyvédekkel és munkatársakkal dolgoztat. Nyilván ők jobban megdolgoznak Papcsák osztalékáért, mint amennyire a Közgép meg szokott izzadni közbeszerzési pályázatokon. Aki dolgozik, tevékeny, annak telhet a luxusra. Kivétel, ha közötte van azoknak, akik vesztesei a Fidesz politikájának. Mert akkor benzinre is alig telik, nem hogy luxusra. Ők a többség: az egykulcsos adóval jól járó keveseken kívül mások nem nyernek az orbáni gazdaságpolitikán. Így keveseknek adatik meg az, ami Papcsáknak akad. Akinek meg lett volna esetleg évtizedek múltán, azt a magánnyugdíjvagyonnal együtt lenyúlták.

Ha az ország nem is, Papcsák jobban teljesít.  A polgármester úr rendkívül ötletgazdag, ha az adófizetők pénzének szénné költéséről van szó.  Például a 1,3 milliós, külön bejáratú mosdó építéséről mindannyian hallottunk. Igen. Mikor leírom, mindig újra fel kell tennem magamnak is a kérdést: hol él ez az ember? Mondjuk, amikor elolvasom Zugló főterén a rovásírással kiírt kerületnevet, már tudom: nem ebben a világban, hanem egy olyan álomvilágban, ahol a polgármesteri kommunikáció nem áll másból, mint hogy ő gazdag, de ha költenie kell saját magára és mosdós kényelmére, akkor ezt adófizetői pénzből teszi.  Közben meg Zugló egéből innen és onnan is 20%-ok pottyannak le.

Nem aludnék Papcsák helyében nyugodtan, mert a hivalkodó, a közjóra fittyet hányó politikusokra nem szép jövő szokott várni, hanem a leváltás.

(Fotó:168 Óra)

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Dorosz Dávid Facebook-oldalához!

63 komment

Címkék: demokrácia szegénység Fidesz Btk. Parlament Papcsák

A bejegyzés trackback címe:

https://doroszdavid.blog.hu/api/trackback/id/tr955599302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogas 2013.10.26. 08:33:03

Van külön smiley az elnyomott ásításra?

susu64 2013.10.26. 11:31:00

Van egy jó hírem meg egy rossz hírem. A jó hírem az, hogy csak egy rossz hírem van. (Esterházy után, szabadon). 2014 - ben is így lesz, a Fidesz mindent megnyer, amit csak lehet. Az okok mélyebben rejlenek, mint amit "bölcselmetek felfogni képes", Dávid. Köszönjétek magatoknak, meg az efféle hihetetlenül unalmas és izzadságszagú blogoknak, véleményeknek. Öröm volt benneteket látni okt. 23 - án. A magyar baloldal egyik diszkrét bája, hogy amelett, hogy mindig ráront a nemzetére (most is ezt teszitek!) kíválóan irtja a saját embereit (ezt is példamutató szorgalommal művelitek). Hajrá, csak így tovább!

Hipok Rita 2013.10.26. 11:32:18

Szekeres Imre és Veres János plakátokat fogtok ragasztgatni úgy, hogy semmi esélyetek nem lesz arra, hogy az elvtársak működésmódját megváltoztassátok. A választások után pedig elmehettek állást keresni

Jock Ewing 2013.10.26. 11:35:43

Dorosz D. az új Zuschlág Jani.

♔bаtyu♔ 2013.10.26. 11:39:21

Ja, bezzeg az SZDSZ-esek 2010 előtt. Trabival jártak, éheztek.

czjanos 2013.10.26. 11:48:15

Kedves Dávid! Legyetek szívesek kormányváltó többséget összehozni és utána be lehet csukni azokat a kiskapukat, amelyeken a mai kiskirályok kiosonnak a pénzzel. És nagyon vigyázzatok arra, hogy ne lépjenek a helyükre új kiskirályok!

brumeszkosz 2013.10.26. 12:11:38

orbán és seggnyalóinak ez mind szép és jó!!! Ja ők jollaknak azzal a szarral amit orbánc löknekik a nemlétező ellenzék meg marakodjon tovább a nem létező koncon, az emberek meg szopjanak tovább ha mind ezt eltűrik!!!

Mértékadó értelmiségi (törölt) 2013.10.26. 12:12:19

"Miközben a Fidesz politikája miatt tömegek számára vált a vacsorával terített asztal elérhetetlenné"
Mindjárt elsírom magam,hiszen köztudott,hogy ezek az emberek 2010 előtt a padláson szárították a pénzt.

De nagyvonalúan lendüljünk túl ezen, és inkább foglalkozzunk azzal, hogy ha ezek az emberek újra vacsorával terített asztalt szeretnének, akkor szavazzanak a:

- Nincs ingyenebédeskere?

- A ne az államtól várd a mannát, tegyél érte magad, vége a Kádár rendszernek, önellátás van (egyre csak növekvő adóterhek mellett természetesen) pártra?

- Azokra, akik szerint még mindig nagy a jólét, majd ha már éheznek az emberek, akkor vállalják a munkát kevesebbért is?

- Netán azokra, akik szerint ez teljesen természetes egy piacgazdaságban, csak az illető a hibás azért, ha nem jut vacsorára. Miért nem volt versenyképesebb?

- Vagy esetleg azokra, akik (az ésszerű magánosítás és átszervezés helyett) agyatlanul kitárazták a gyárakat, amiket nem termelni akaró tőkések, hanem spekulánsok vettek meg. Vajon ez a húzás hány ezer embertől vette el a vacsorával telített asztal lehetőségét?

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.10.26. 12:12:55

Batyu tényleg menj már anyaádba a hülyeségeiddel. Az, hogy az szdsz mit csinált 2010 előtt felmentést ad bármire? A fiesz nem azzal nyerte a 2/3-át, hogy azt ígérte, nem lesz olyan korrupt mint az előzőek? Ne legyél már ennyire hülye! Téged is meglopnak, még ha gondolom csorgatnak is vissza, mert külömben nem védenéd őket mint egy hülye. Az én szememben eleve hülye, aki rajong egy politikusért. A politikus melós, akit mi fizetünk. Az állásinterjú ( választások) után ne sztárkodjon.

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.10.26. 12:28:37

en tenyleg csak azt nem ertem, miert a 'fideszes merciseket' emlegeted, miertnem a 'mercis politikusokat'.

miert kell leszukiteni a kort az egyik tolvaj partra? mert epp ok vannak hatalmon? a tobbi ha oda kerulne, ugyanezt csinalna, ugyanezt csinalta.

Netuddki. 2013.10.26. 12:29:51

Asszem itt a legelső, erősen fideszdroid gyanús, és ismert fidesztrollok összetévesztik a szezont a faszommal. A lopásra, nagyképűségre ugyanis nincs mentség. Az se mentség, hogy a zelmúlt8évben is ezt csinálták. Ki a faszom vagytok ti mi? Nektek is kijutott a "jóból" vagy csak lúzer drukkerként szurkoltok a fideszes megélhetési politikusaitoknak? He? Szégyelljétek magatokat!
De előbb-utóbb mindenki megkapja jól megérdemelt büntetését...

Netuddki. 2013.10.26. 12:34:24

@o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫: "miert kell leszukiteni a kort az egyik tolvaj partra? mert epp ok vannak hatalmon?"

Bingó!

"a tobbi ha oda kerulne, ugyanezt csinalna, ugyanezt csinalta."

Akkor "azokat" szidtuk, most meg "ezeket".

Ami meg a többit illeti, garanciák kellenek, hogy ne csinálhassák ugyanezt. Ehhez a 23 éve regnáló megélhetési politikusokat ki kéne baszni a csába az ország éléről. A kutyámat nem bíznám rájuk, nem egy országot.
Aki meg fennhangon azt állítja nem lehet az országot normálisan, becsülettel vezetni, az pont ezeknek a megélhetésieknek a szekerét tolja...

Húsleves 2013.10.26. 12:34:45

Kedves Dorosz Dávid!
Nektek most valóban megadatott a pártatlan lehetőség, hogy megbuktassátok a FIDESZ-t. Mindössze annyit kellene ehhez tennetek, hogy barátaitokkal együtt eltűntök végre a balfenéken, és akkor azok a józan gondolkodású az emberek, akik Orbánt és klikkjét nem a semmivel hasonlítják össze (amit ti nagyon szeretnétek elérni), hanem a ti kontraszelektált bagázsotokkal, egyszóval a bizonytalan szavazók bátrabban szavaznak majd valódi baloldali vagy valódi jobboldali pártokra.
Schifferrel sok dologban nem értek egyet, de ő egy gerinces ember, ti meg köpönyegforgató, hitelten szar alakok vagytok.

Jenyei 2013.10.26. 12:34:52

Elvek, Nemzet, Alkotmány... csupa gyönyörű szép szavak. Közben olyan faszi a főtanácsadójuk, aki a baltás gyilkosból nemzeti hőst faragó azerieknek ad politikai tanácsot. Némi kis gikszer persze közbecsúszott, hiszen a választás ELŐTT közölték az eredményeket, de hát csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Nem baj, a magyar választásoknál majd sokkal jobban odafigyelnek, és akkor ilyen malőrök sem lesznek. Csak az Alkotmány, az legyen ott bőrkötésben mindenhol, és akkor minden rendben lesz.

wanker cunt · http://freeliveteencams.com 2013.10.26. 12:37:51

Mai "Az autista törpe a 2%-os pártból megmondja a tutit" rovatunkat látták.Köszönjük figyelmüket,további szép napot.

Netuddki. 2013.10.26. 12:40:50

@wanker cunt: "wanker cunt 2 bejegyzést írt és 313 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2013.08.19. óta tag.
wanker cunt ezekben a blogokban publikált:
Minden ami Puni (2 poszt)"

Köszönjük, pinavadász fidesztrollunkat hallották. Jól megaszontad neki!
Muhaha! Nyihehe!

MACISAJT 2013.10.26. 12:44:01

"Pintér: Egyszer találkoztam Clodóval - Világgazdaság Online
www.vg.hu › Közélet › Politika‎
2 órája - –ezzel a címmel nyújtott be írásbeli kérdést a belügyminiszternek Doroszi Dávid. A jobbikos honatya azt firtatta a Heti Világgazdaság cikkére "

Ez már maga a vég, dorosz eftárs:P
Mikor a Világgazdaságban a nevét sem tudják leírni és jobbikosnak titulálják..:P

wanker cunt · http://freeliveteencams.com 2013.10.26. 12:44:21

@kovi1970: Megint itt vagy te vén buzi?Ahol munkásőr segget lehet nyalni,hopp! ott teremsz :DD
Fityisztől pont fényévekre vagyok buzzancska.Kevés vagy mint magyar GDP-ben a cigány túlórapótlék :D
Itt egy remek írás a "demokratikus" ellenzékről lm3.biz/532735

MACISAJT 2013.10.26. 12:46:44

@Húsleves: ("Schifferrel sok dologban nem értek egyet, de ő egy gerinces ember, ti meg köpönyegforgató, hitelten szar alakok vagytok.")

Szívemből beszéltél...

Valóraváltógép 2013.10.26. 13:38:33

Maga hülyeséget beszél. A jelenlegi kormány az első, aki nem az _adófizetőket_ támogatja. Nem a szegényeket, nem hajléktalanokat, nem a megélhetési ellőket, hanem azokat, akik dolgoznak, és dolgozni is akarnak.
Ezért népszerű az adófizetőknél, és ezért nem népszerű az ingyenélőknél.

gipsz.jakab 2013.10.26. 13:39:30

szétlopnak minden köszpénzt a dakota csürhék...

mint a sáskák... letarojják az országot...

Szélmalomharcos 2013.10.26. 13:40:19

Amikor a libsi tábor végképp mindennel beég, akkor marad a 2 örök topic :

- éhezik a nép

- gyünnek a fasiszták

Szélmalomharcos 2013.10.26. 13:42:02

Ezt a mantrát meg úgy hívják, hogy Pártbeszéd Magyarországért

Valóraváltógép 2013.10.26. 13:45:47

@Szélmalomharcos: Ehhez nagyot hazudni sem kell, még ha az éhezés túlzás is. Viszont ezt megoldani kell, nem hangoztatni.

Valóraváltógép 2013.10.26. 13:46:28

@Szélmalomharcos: Nekem a LOPJUNK MIIS PÉNZT tetszett, mint mozaikszófordítás.

vénkujon 2013.10.26. 13:55:14

most nagyon szar nekem. hiába komcsultam titokban, és fúrtam a nert..egyszerűen lepattantam róla. ocsmány kis fúrógépemmel nem tudtam megkarcolni a nemzetipolgári ódal fényességes dukkózását.
a grafikonnyilak meg csak meredeznek az égbe, amitől a faszom is lelohad. de persze az a legszarabb, hogy közben meg az igaz magyarokra rásüt a nap, rám meg nem. kénytelen leszek belépni a nerbe, hogy nekem is fasza érzésem legyen végre, és az én csoffadt kis szerkezetemet is erősítsék a "magyarország jobban teljesít"-nyilak.

Parajpuding 2013.10.26. 13:56:30

A magyarok többsége rászolgál és rászolgált a papcsákokra, orbánokra, kövérekre, matolcsykra, simicskákra és a többire. A magyar nem bünhődte meg se a múltat, se a jövendőt. Folyamatosan bünhődik, mert ezt akarja.
Csak az a kérdés: milyen csoda folytán nem tűnt még el ez a nemzet ezer év alatt?

gipsz.jakab 2013.10.26. 13:59:29

@Parajpuding: apropó ki ez a D.orosz Dávid ?

ukrán zsidó ?

amugy Dávid ! te meg tudnál élni köszpénz nélkül?
van bármihez is teheccséged? dolgoztál már életedben? alkotómunkát végeztél? huh... vagy adóztál ?

na ugye...

vénkujon 2013.10.26. 14:01:56

@gipsz.jakab: végre egy igaz nemzettestvér. a kis buzi még egy stadiont sem tudott összehozni magának. akkor meg mi a faszt akar mi? hajrá magyarok!

gipsz.jakab 2013.10.26. 14:04:28

@vénkujon: de most komojan...

minden politikus hitvány (alkalmatlan+gerinctelen)

ojjan "szakma", "pája" ahova a mindenre alkalmatlanok mentek, mint a taxis volt rencerváltáskor...

köszpénzen élősködők...

amugy ijjenek a cigányok, a focisták és a politikus...
hm... szegény orbán...

vénkujon 2013.10.26. 14:07:25

@gipsz.jakab: kivéve az élöistent-persze. a többi igazi, kocsonyástestő ázalag

gipsz.jakab 2013.10.26. 14:09:26

@vénkujon: ja ja... orbán vezért már én is szentté avatnám szívesen...

csak előbb meg kellene murgelnia...

csak a bürokrácia miatt... ijjen a szentté avatási eljárás... sorban: murgelés, kérelem, stb
csak a formaságok miatt...

Dzoltán55 2013.10.26. 14:17:59

@susu64: De a baloldal hibáitól függetlenül,egy geci bagázs vagytok.

Dzoltán55 2013.10.26. 14:19:13

@Hipok Rita: Neked sem sok van hátra.)))

susu64 2013.10.26. 14:42:28

@Dzoltán55: Komoly, igazi demokratához méltó válasz.

susu64 2013.10.26. 14:49:06

@MACISAJT: összekeverték Dúró Dórával. mÁrnyalatnyi különbség. DD.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.10.26. 14:57:19

@wanker cunt: Hát te tényleg egy jó nagy wanker vagy, és még nagyobb cunt.

_most_ 2013.10.26. 14:59:38

hát igen az egypártrendszernek ez a következménye, a mértéktelen és egyre pofátlanabb korrupció, de a legviccesebb, hogy a fideszbirkák még tapsolnak is a fideszes kiskirályok adófizetők pénzéből épített birodalmához, és önként lesznek Orbán kaszt rabszolgái.

Lucky Larry Silverstein 2013.10.26. 15:01:18

Hübazz ilyen fejjel hogy élted túl a holokausztot, Dávid?

zobod 2013.10.26. 15:02:00

A "mercis fideszesek hosszú sorából" 10-15 nevet megtudhatnánk?

l_andras 2013.10.26. 15:23:11

@kovi1970: Egyet értek. Nem 23 éve regnálnak, a kapcsolati tőkéjük az előző rendszerben alakult ki (jobbosnak-balosnak egyaránt), ezért sincs rendezve az ügynöktörvény sem. Még mindig mi vagyunk a legvidámabb barakk.

l_andras 2013.10.26. 15:24:04

@l_andras: Egyetértek. De nem 23 éve... (bocs kihagytam a de szót.)

OnkelSeppl 2013.10.26. 16:10:38

Amíg ilyen wanker cunt (édesanyám!) színvonalú agyatlanok írnak, mit írnak, fröcsögnek (Éljen a békeharc!), nagy baj van.

wanker cunt · http://freeliveteencams.com 2013.10.26. 16:38:54

@stark (a fideszre szavaztam 2010ben): @OnkelSeppl: No,mivan?Nemtűri a söpredék bal-lib munkásőr patkány fajtátok az igazságot?Lehet menni hungarocell szobrot rúgdosni meg választási csalós videókat csinálni,vagy meghekkelni (de,a hekk az egy hal!!!) szarházy haverotokat :DD A bal-lib ugyan az a legalja söpredék féreg csürhe ami volt 3-5-10 éve is :DD

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2013.10.26. 16:43:47

Az index.hu minden nap kitesz a kirakatába 3 libsibolsi blogot. Ma ez volt a harmadik, remélem nem fognak túlórázni a szerkesztők.
A téma amúgy érdekes, meg fontos is, a bűnözés és a korrupció ellen tűzzel-vassal kell harcolni, de megélhetési bűnözőket következetesen védő Dorosz Dávid hitelessége egyenlő a mínusz eggyel.

[megmondoember] 2013.10.26. 17:15:58

Hülyék a magyar emberek. Ez a Papcsák se most lett ilyen, hanem amióta a közéletben van ezt csinálja. Sok idióta meg megválasztja - ha másért nem hát azért, mert ő a fideszes a körzetben. Menthetetlenül hülye ember az átlagmagyar sajnos.

Csumpitáz Béla 2013.10.26. 17:17:35

Tősgyökeres zuglói vagyok, de az meglepett, hogy Zuglónak van főtere! Melyik az?

NemNick 2013.10.26. 17:25:00

@Jenyei: "aki a baltás gyilkosból nemzeti hőst faragó azerieknek ad politikai tanácsot."

Nem kötekedésként, tényleg érdekel: forrás? (Ne a baltásgyilkosra értsd, ha lehet...)

NemNick 2013.10.26. 17:27:11

@Csumpitáz Béla: "Tősgyökeres zuglói vagyok, de az meglepett, hogy Zuglónak van főtere! Melyik az?"

www.youtube.com/watch?v=IpF-8t3s2dM

A tősgyökeres azt jelenti, hogy már nem él ott?

én már a fény gyermeke vagyok 2013.10.26. 18:25:43

A 'ne magunknak pottyantsuk a legtöbbet' programnak mikor lett vége? A Széchenyi és a Vasal Berta terv előtt vagy között?

yatumux 2013.10.26. 18:52:38

Dávid barátom! Te aztán sokat letettél az asztalra, hogy ilyen okos gyerek vagy...

Édes barátom! Tekintsd kegyelmi állapotnak hogy képviselő lehetsz mert hamarosan mehetsz állás interjúra.

Én nem vennének fel.

Felhívom a figyelmed a képviselői hivatás egy másik megnevezésére.

Honatya.

Gondolkodj kérlek...

OnkelSeppl 2013.10.26. 19:09:14

wanker, itt nem bal-lib és hasonlók, itt a kulturáltság, no meg a "hejesirást" általános iskola második osztályos tanulóinak színvonalán sem ismerő bunkókról van szó.

fatima53 2013.10.26. 19:14:05

Kedves DD! Ez nagyon szánalmas írás volt. Nem a stílusa, hanem a nagybetűs "OK" miatt, ami miatt ennyire hatalmasat - kb 50 sornyit - kellett háborognod. Mert még mindig CSAK egy piti wc ügyön tudsz rugózni, ami ráadásul - mások által - már alaposan lerágott téma.

Csumpitáz Béla 2013.10.27. 12:12:25

@NemNick: nem, azt jelenti, hogy most is ott lakik.

A belinkelt videó arról szól, hogy lesz majd Zuglónak főtere.

Tudtommal a Reiner Frigyes parkban /Thölöly út - Istvánmezei út sarok/avatott turulszobrot Papcsák, az pedig soha nem volt és nem is lesz Zugló főtere.

Ami a videóban szerepel, az pedig a Bosnyák tér, ami mai állapotában inkább szégyen, minthogy főtérnek hívjuk.

Kolb Ace 2 2013.10.27. 16:56:37

@♔bаtyu♔: Pont egy trafikmutyis, traktoros fatolvajos párt fizetett ügynöke pampog ezért?

Kolb Ace 2 2013.10.27. 17:02:55

@fatima53:

Mennyit fizet a tartótiszt elvtársa azért hogy itt próbált mentegetni az MSZMP-s múltját?

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.10.27. 17:08:52

@wanker cunt: Igen, a ballib tényleg elég szar egy társaság. Nem is birom őket.

Te viszont nem szar társaság vagy.

Hanem egy sima szar.

Ja és wanker.
Meg cunt.

fatima53 2013.10.27. 17:46:35

@Kolb Ace 2: ezt biztos csak véletlenül címezted nekem. Kérlek, nézz utána.