Visszalépéssel a kormányváltásért!

Dorosz Dávid

2014
03/08

A Pest megyei 1. választó körzetben, Érden és környékén elindult valami. Vannak, akik tisztába vannak milyen közös felelősségünk van, hogy leváltsuk a Fideszt. Dombai Tamás éppen ezért lépett vissza.

kivagott dombai.jpg

 

Dombai Tamásban megszólt a csengő, és példát mutatott hazafiasságból és felelősségből. Mint az ismert, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt választókerületben induló jelöltje visszalépett. Adjuk át neki az érvelést: Dombai „nem lát esélyt arra, hogy bejut a parlamentbe és egyéni érdekeivel szemben sokkal fontosabb számára, hogy változás legyen az országban”; továbbá a kormányváltó szövetségnek „ sokkal jobbak az esélyei, hogy képviselje az általa fontosnak tartott érdekeket.”

Egyrészt köszönettel tartozunk neki mindannyian, akiknek a legfontosabb a kormányváltás, Magyarország megszabadítása az Orbán-rendszertől. Példás, amit Dombi tett az országért, személyesen is köszönöm neki. Másrészt hiába a rezsim trükkjei és cseleiakárhány bizniszpártot és megtévesztő nevű szervezetet is indít el ellenünk – megtaláljuk egymást a választóinkkal. Ahogyan Dombi Tamás, úgy mindenki láthatja és látja, hogy a kormányváltás ereje mi vagyunk, az MSZP, Együtt, a PM, a DK és a Liberálisok alkotta együttműködés. Rajtunk kívül mindenki más az ellenzék ellenzéke: a Fidesz malmára hajtja a vizet. Aki ki akarja penderíteni a hatalomból Orbánt és garanciát akar arra, hogy a szavazata majd valóban hasznosuljon is: szavazzon ránk!

Még egyszer tegyük tisztába a dolgot. Minden egyes szavazat, ami nem az MSZP, Együtt, PM, DK, MLP közös jelöltjeire, és listájára megy, az Orbán Viktort tartja hatalomban.

A szavazólapon az ismert logók és az előbbi nevek mögött a kormányváltó erők vannak. Hosszú a nevünk, mert sokan vagyunk. Sokan vagyunk, akik azt gondoljuk: négy év ebből az országpusztításból és kiszolgáltatottságból egy életre elég volt.

Hiába, nőttek ki a földből a bizniszpártok, a szavazók tudják, hogy kik a kormányváltók és az MSZP, Együtt, a PM, a DK és a Liberálisok alkotta tömböt keresik a szavazólapon. Lenézi az a választókat, aki szerint az emberek ne tudnák, hogy kit válasszanak. A biztonságot és a reményt akarják, bennünket keresnek.

Dombi Tamásnak ezúton is köszönöm a kormányváltó sokaság nevében. Nem a visszalépést, hanem a felelősséget. A többieknek meg üzenem: kár a gőzért, Magyarország kormányváltást érdemel, nem bizniszpártokat.

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Dorosz Dávid Facebook-oldalához!

1 komment

Címkék: demokrácia Fidesz PM

A bejegyzés trackback címe:

https://doroszdavid.blog.hu/api/trackback/id/tr995849758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Perneczky László · https://www.facebook.com/perneczky.laszlo 2014.03.11. 18:53:21

Dawe. megtennéd, hogy odaszólsz Kiss Péternek (BP 11, Újpest), hogy Rákosi Jutka várja a visszalépését...
Sőt, most, hogy az LMP mind a 106 körzetben jelöltet állított, egy össz-összefogás visszalépés az LMP javára lenne a tuti kormányváltás receptje!