Aradszki András, a Fidesz Sir Robinja

Dorosz Dávid

2014
03/24

A Gyalog Galoppot nincs ember, aki ne ismerné. Az egyetlen csatát meg nem nyerő, nevetséges kvázi Lego-figurák erejének szintjén menetelő kerekasztal-lovagok közül talán a legviccesebb Sir Robin. Ha meghallgatjátok rövidke dalát és históriáját, élből megtaláljátok hazai politikusi megfelelőiket. Választókerületem Sir Robin szerepére Aradszki András bátran pályázhat. Ilyen gyáva embert Érd környéke még nem hordott a hátán.

Ahogy az ének mondja: „Aradszki a bátor, elszaladt. Bátran elfutott. El ő! A vész láttán, ahogy tudott (…) minő nyúlként bátran szaladt”. Ez eddig a Fidesz-KDNP-jelöltjének kampánya. Ennyiben áll: hallgat, fut, szalad. Lassan a csellengők táborát erősíti, hirdetést kell rá már feladni, hetek óta senki nem látta.

Köztudott, hogy Aradszki Andrást vitára invitáltam, de nem vállalta. Nem gondolja azt, hogy Érd és környéke ügyeiről vitát kellene folytatnia. Végülis, miért tartoznának a közügyek az itt élőkre?! Mondjuk, bátortalansága jogos: a nulla program, nulla mondandót eredményez. Furcsa lenne úgy vitázni, hogy neki nincs programja. Aradszki csak ülne, nézne maga elé, nem is értené, milyen nyelven beszélünk, egyúttal ott szembesülne először azokkal a problémákkal, amelyekkel évek óta nem akar szembenézni. Egyúttal a helyiek egyöntetű véleményével: „Aradszki Úr, Ön sem jobb a főnökénél! Bár de: az legalább megpróbál nyílt színen hazudni. Ön még ehhez is kevés.”

Valóban. Aradszki kerüli a vitát, nem kíván a helyiek előtt megvívni az emberek bizalmáért. Csak kér, adni nem akar.

Eközben plakátjaimat az érdi közteresekkel tépetik le, miközben a Kúria döntése alapján ez bűncselekmény. Ez a Fidesz-KDNP-kampánya. Ebben áll a mondandó.

Sir Robinok pártja „Bukás” a neved.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Dorosz Dávid Facebook-oldalához!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://doroszdavid.blog.hu/api/trackback/id/tr15876963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ariskerase · https://puccsista.blogspot.com/ 2014.03.24. 16:54:41

Baromarcú megélhetési politikusbűnözőkkel és kormányravágyó összefosókkal én sem vitatkoznék! Miről beszélgetnétek a baromságaitokról? Arra meg senki nem vevő! Nem vagyok sem a fidesz sem a hetente nevet váltó összefosásra, de megértem, hogy ilyen politikai hulladékokkal mint ti nem állnak szóba!

Rebel son 2014.03.25. 11:54:55

Milyen alapod lenne vitázni? Tudod te egyáltalán hol van Érd?